Προφίλ

Προφίλ


Το Μεσιτικό γραφείο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΜΕΣΙΤΙΚΗ βρίσκεται στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, επί της οδού Πουλίτσα 2 (δίπλα στο Δικαστικό μέγαρο) και δραστηριοποιείται στον τομέα της πώλησης και ενοικίασης ακινήτων στα Ιωάννινα, την Θεσπρωτία, την Πρέβεζα, την Άρτα, την Λευκάδα και την Κέρκυρα.

Με μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων και ειδικότερα των πωλήσεων ακινήτων, αλλά και με ανθρώπινη διάθεση, σας παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Πωλήσεις και ενοικιάσεις κατοικιών όπως διαμερίσματα, γκαρσονιέρες, μονοκατοικίες, μεζονέτες κ.α.
  • Πωλήσεις και αντιπαροχή σε οικόπεδα και αγροτεμάχια.
  • Μισθώσεις και πωλήσεις επαγγελματικών ακινήτων όπως καταστήματα, γραφεία, κτίρια, επιχειρήσεις, τουριστικά καταλύματα, ξενοδοχεία, κ.α.
  • Έκδοση δανείων από συνεργαζόμενες Τράπεζες.
  • Εκτιμήσεις ακίνητης περιουσίας με πιστοποίηση από την Ένωση Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ακινήτων (Ε.Π.Π.Α.). Οι εκτιμήσεις μας επί των ακινήτων γίνονται δεκτές από τα δικαστήρια καθώς είμαστε εγγεγραμμένοι στο μητρώο εκτιμητών του Πρωτοδικείου Ιωαννίνων.

Στοχεύοντας πάντα στο επιθυμητό αποτέλεσμα, απαντούμε στις απαιτήσεις της εποχής με όλα τα σύγχρονα μέσα για την ΔΩΡΕΑΝ προβολή των ακινήτων που αναλαμβάνουμε μέσω αγγελιών στην ιστοσελίδα μας  www.e-mesitiki.gr , το Facebook group (www.facebook.com/Ηπειρωτική-Μεσιτική-Real-Estate-110209875807495)  και σε Πανελλαδικές ιστοσελίδες ακινήτων, (www.spitogatos.gr , www.xe.gr , www.spiti.gr , www.tospitimou.gr κ.α.) όπου μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει, μέσα από μια μεγάλη βάση ταξινομημένων & κωδικοποιημένων ακινήτων με φωτογραφίες και video.

Επίσης καταχωρούμε τις αγγελίες των ακινήτων που μπορεί να παρουσιάζουν ενδιαφέρον σε ξένους αγοραστές σε ιστοσελίδες με ακίνητα από όλο τον κόσμο.

Φροντίζουμε να ανανεώνουμε συχνά τις καταχωρήσεις μας ώστε να παρουσιάζονται μόνο τα ακίνητα που υφίστανται και όχι ακίνητα που δεν είναι διαθέσιμα, μόνο και μόνο προς άγρα πελατών.

Σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου (δικηγόρους, μηχανικούς, τοπογράφους, συμβολαιογράφους κ. α.) επιδιώκουμε να καλύψουμε το σύνολο των αναγκών των πελατών μας, με βασικούς άξονες την αξιοπιστία, την εχεμύθεια, τον επαγγελματισμό. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε αγοραστές και πωλητές, αφού οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε πνεύμα διαφάνειας και εμπιστοσύνης.

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΜΕΣΙΤΙΚΗ … Σημείο Εκκίνησης στην αναζήτηση ακινήτου.